banner-img

Themaproeverijen by Bas

Vr 24 mei: “Portugal, ontdek de diversiteit”
Douro, Bairrada, Alentejo, Dâo, Sétubal en Madeira. En dan zijn we er nog niet. Ontdek en raak geïnspireerd. Zoveel regio’s en eigen druiven. Max. 24 deelnemers, deelname € 52,50 p.p.

Zo 2 juni: Cultuurfestival
Expositie werken van Joris August Verdonkschot en Pelin Erel – Pelin Design met live muziek door Anne Leemhuis. Een programmaboekje vol huiskamerconcerten, exposities, presentaties en meer in de Bosch en Vaartbuurt te Haarlem. Met het risico in contact te komen met een selectie open wijnen en begeleidende hapjes hebben we een heerlijke bundeling van diversiteit in cultuur op deze zondagmiddag. Gratis inloop en met open proeverij tussen 13:00 en 18:00 uur.

Vr 14 juni: “Summer by Bas”
Je proeft klassieke en inspirerende zomerwijnen. Alles om je voor te bereiden op een topseizoen. Ontdek “nieuwe” druiven en mediterrane gebieden met bijpassende hapjes, zodat je de blits kunt maken bij jullie volgende borrel met vrienden. Max. 24 deelnemers, deelname € 52,50 p.p.

Vr 28 juni: “Zomer in Kroatië ”
Mario Pranic en Diederik Swart slepen ons door de wijngaarden van Istrië, Dalmatië, Zagorje en Slavonië, maar ditmaal gaan we er een gastronomische, zomerse wijn-spijs gelegenheid omheen serveren. Raak geïnspireerd en neem die heerlijke ervaringen en tips mee naar jouw thuiskeuken om jouw gezelschap nog eens omver te blazen. Max. 24 deelnemers, deelname € 57,50 p.p.

Vr 12 juli: Bier-spijs-avond
Dorpsbrouwerij Uzzewuzze uit Roelofarendsveen biedt een breed scala aan speciaalbieren van heerlijke kwaliteit met elk een bijzonder verhaal. Hier is dan de kans om van een presentatie van ‘t gamma te genieten met een reeks bijpassende amuses om de smaakstijlen en aroma’s met een gave match te beleven. Brouwer Bart legt graag uit; Bas zorgt voor de amuses. Weer een stukkie Veen naar Haarlem gebracht 😉 Max. 24 deelnemers, deelname € 39,50 p.p.

Tijden themaproeverijen:
Ontvangst 19:40 – 20:00 uur, Proeverij 20:00 – 22:00 uur, Nagenieten met plateaux kazen, charcuterie en meer met een 🥂 tot +/- 23:15

Reserveren:

E-mail: info@winebybas.nl
Whatsapp: 023-5835523 of 06-22861309

of via onderstaand formulier