full-img
Subscribe by bas
Het verrassende wijnabonnement

Iedere maand ontvangt u een selectie van 3 of 6 flessen wijn vergezeld van praktische informatie: herkomst, omschrijving van de regio, een smaak- beschrijving en niet te vergeten tips voor spijzen bij deze wijnen!

Bij het openen van de box ziet u welke druifverse vondsten wij hebben gedaan – uiteraard met zorg gekozen en passend bij de temperatuur of het seizoen.

En niet te vergeten: de prijs is ook smakelijk!

Het enige dat u hoeft te doen, is kiezen:

subscribe-img
Goud

Seizoenswijnen van de winkelvloer; lekker voor een speciaal momentje en teasers die het diner spannend maken. Iedere maand lekker in de surprisemodus.

Platinum

Mooie selectie wijnen van intrigerende herkomst, die toch ook toegankelijk zijn. Vooral ook verrassend door de wijn-spijscombinaties.

Briljant

Prachtige keuze van absolute (ultra-) premiums en bijzonder nichewijnen die elke genieter in vervoering zullen brengen – en houden.

Diamant

De pareltjes – of noem ze diamanten – van de absoluut betere wijnpercelen, waarbij we je het karakter van de topnichewijn van de wijnmaker graag nader aan je uitleggen. Absolute WOW-klasse en beleving.

  Graag een testbox ontvangen of direct lid van Subscribe By Bas? We factureren per kwartaal aan Subscribers en lees in de onderstaande voorwaarden terug dat we er geen ingewikkeld gedoe van maken voor de liefhebber. Word ook 1 jaar lang Wine By Bas Loyal en ontvang 12 maanden lang iedere maand de box van uw keuze. Dan ontvangt u een voucher voor een gratis High Wine Tasting voor 1 persoon in te wisselen bij proeflokaal Wine By Bas. Subscriben: Stuur het ingevulde formulier naar ons toe. De gegevens staan op de volgende pagina.

  NeeJa

  Voorwaarden
  Geen juridische teksten en disclaimers, wel een paar duidelijke uitgangspunten:
  1. Zoals het abonnement al zegt, zijn wij trouw aan u en waarderen wij uw loyaliteit. Dat betekent dat dit abonnement uitgaat van wederzijds respect voor de mens en liefde voor wijn. Als er iets niet naar uw wens is, horen wij dit graag direct. Dan kunnen wij gezamenlijk kijken naar een passende oplossing.
  2. Vanaf de ingangsdatum bent u een kwartaal geabonneerd en verlengen we per volgend kwartaal, maar kunt u maandelijks opzeggen.
  3. Vanaf de ingangsdatum jaarabonnement bent u één jaar geabonneerd op Subscribe By Bas. Na dit kalenderjaar kunt u maandelijks opzeggen.
  4. Opzeggen kan via Whatsapp, e-mail, telefonisch of langskomen in de winkel. Wij regelen dat uw abonnement een maand later wordt beëindigd.
  5. Als u ons aangeeft dat u uw abonnement wilt wijzigen, het aantal flessen of uw wijnkeuze, dan passen wij dit aan. Hiervan ontvangt u een bevestiging.
  6. Wij werken volgens de AVG en bewaren uw gegevens zolang dat wettelijk verplicht is of wanneer u ons laat weten geen prijs meer te stellen op contact.